Makler

A Makler Kft. 1990-ben alakult szakmájuk iránt elhivatott 3 szakember elképzelései és tapasztalatai alapján. Kezdetben teherautó alkatrészekre specializálódtak, majd kapcsolataik hatására a professzionális szerszámok és műhelyfelszerelések mellett kötelezték el magunkat.
A Genius Tools professzionális szerszámaiban találták meg azt a termékvonalat, mellyel mind minőségben, mind a piaci potenciálja terén azonosulni tudtak. Mára Magyarországon és Romániában is a Genius Tools kizárólagos importőrei lettek.

Új logójukkal azt a meggyőződésüket szeretnénk kifejezni, hogy vállalatuk minden láncszeme, minden láncszemének gondos összekapcsolása elengedhetetlen feltétele a sikeres működésnek. Hisznek abban, hogy a tulajdonosok, a munkatársak, a partnerek, a vállalaton belüli és kívüli folyamatok köteléke, az általuk létrehozott egység hajtja előre a szerkezetet, biztosítja a fejlődést. Ez a láncolat, ez az együttműködés nélkülözhetetlen hozzávalója egy olajozottan működő, megújulni kész vállalkozás sikerének.

Az arculatot két fő szín határozza meg: a megrendelő kérésére használt középkék szín mellé egy fémes szürke árnyalatot választottunk, amely kontrasztot ad, mozgalmasabbá teszi a logót és nem utolsó sorban utal a fém alapanyagokra. A szimbólum a szürke különböző árnyalatait kapta, amely térbelivé teszi a formai elemeket és teret enged a Makler márkát azonosító kék szín érvényesülésének.
A szimbólum elemei lehetőséget adnak egy kis játékosságra is, így csillan meg formalakk használatával például a villáskulcs névjegyük hátoldalán.