Mutasd meg!

Ahol a lapjaidat bátran kiterítheted

A cégedet képviselő arculati anyagokon túl vannak egyéb kommunikációs anyagok, amelyek szükségessé válhatnak működésed során. A márkaépítés szempontjából célszerű ezeket a kiadványokat is a kialakított arculat vizuális megjelenéséhez igazítani, ezzel is erősíted a márkád megjegyezhetőségét és jól felismerhető, egységes megjelenést biztosít.
A céges kiadványok, brosúrák, szórólapok segítségedre lehetnek a tevékenységed bemutatásához, céged, terméked értékeinek kiemeléséhez, ezáltal közvetlenül támogatják az értékesítési munkát, mivel segíthetnek meggyőzni tárgyalópartnered, előremozdíthatják őt a döntésben.

Miben segítek neked?

Számos egyedi megoldással, javaslattal tudok neked segíteni, hogy mivel teheted igényessé, egyedivé és marketing szempontból hatékonnyá céges kiadványaid, legyen szó akár a tartalmi felépítésről, szövegezésről, akár a külső megjelenésről, látványos nyomdai megoldásokról.
A nyomdai kivitelezésben is segítek, alapos nyomdatechnikai ismeretekkel rendelkezem, így a számodra legjobb nyomdai megoldást és alapanyagokat javaslom majd neked. Magas minőségű, igényes nyomdaterméket tarthatsz majd a kezedben, ha tőlem rendelsz.

 

Ahol a ruha igenis számít

A márkaépítés fontos pillére, hogy cégünk, termékünk egyértelműen azonosítható legyen, így az eladásra kínált termékünk csomagolásának megtervezése körültekintő munkát igényel.
Egy jól megtervezett, eredményesen működő termékcsomagolásnak kiemelkedő szerepe van:

  • felkelti az érdeklődést a termék iránt,
  • befolyásolja a vásárlói döntést,
  • jól azonosíthatóvá, izgalmassá, kívánatossá teszi a terméket,
  • erősíti a márkahűséget,
  • többszörös forgalmat generál

Ahogy egy üzleti tárgyalásra sem mész strandpapucsban, termékedet se nejlonzacskóban tedd ki a boltok polcaira! Ahhoz, hogy a te terméked legyen az a termék, ami a vásárló kosarába kerül, ki kell tűnnöd a konkurens termékek közül, itt is legyél merész, alkalmazz meghökkentő megoldásokat, ami eléri a mai fogyasztó ingerküszöbét.

Miben segítek neked?

Abban, hogy megjelenésed mind vizuálisan, mind tartalmilag megfeleljen a célpiacod igényeinek és elérje a kívánt hatást, ez alapján tervezzük meg terméked csomagolását. Segítek megkeresni és kiválasztani a neked leginkább megfelelő alapanyagokat, gyártási megoldásokat, amellyel kiváló minőségű csomagolást tudok terméked számára előállítani. Egy jó termék egy jól eltalált csomagolással élenjáró lehet a piacon.

 

Ahol oda kell tenned magad

Sok iparágban nélkülözhetetlen a megjelenés jelentős szakmai kiállításokon, nemzetközi versenyeken, ahol a szakma, a piac jelentős képviselői mind jelen vannak, hogy termékeikkel/tevékenységükkel meggyőzzék a vásárlókat. Az ilyen megjelenések tetemes költséggel, ugyanakkor rengeteg pozitív hozadékkal járnak, így a kiélezett versenyhelyzetben még inkább oda kell figyelni azokra a részletekre, amelyek befolyásolhatják a vásárlói döntéshozatalt.

A kiállítói stand hívogató, barátságos kialakításán túlmenően a fogadó személyzet kiválasztására, a látványos, aktivitásra ösztönző marketingmegoldásokra, az akciók kidolgozására is érdemes jelentős figyelmet fordítani.

Miben segítek neked?

A kiállítás előkészítésétől, a stand megjelenésének megtervezésén, kivitelezésén át a kiállítás eredményének értékelésében minden pillanatban ott állok melletted.
Ne felejtsd, hogy a kiállítások esetében nemcsak az esemény maga fontos! Egy ilyen esemény marketingkommunikációs szempontból sok előkészítési munkát igényel (hírlevelek, hirdetések, közösségi megjelenések, stb.), majd az eredmények kiértékelése, a vevőelérés hatékonyságának mérése további iránymutatást ad, hogy merre haladj tovább. Ebben is számíthatsz rám!