Sys-Control

A Sys-Control Kft. évek óta a kutatás-fejlesztés élvonalához tartozik a vezeték nélküli érzékelőhálózatok (WSN) területén.
A megbízó cég felkérése egy olyan professzionális arculat kialakítására szólt, mely megfelelően képviselni tudja a céget a hazai üzleti partnerek és kutatóintézetek felé, ugyanakkor nemzetközi viszonylatban is egy komoly és stabil képet mutat a világ vezető szenzorgyártó vállalatainak, amelyeknek kizárólagos magyarországi forgalmazója.

Az IT világban megszokott élénk kék színek helyett egy stabilitást, megbízhatóságot sugárzó mélykék árnyalatot választottunk. A mélykék az emberi értékek szimbóluma, jelképe a hitelességnek, elszántságnak és kitartásnak.  Az alapszínt a narancs és a vérnarancs kiegészítő színek teszik energikussá. Ezek a színek élettel töltik meg a megjelenést, elszántságot, bátor kockázatvállalást és nyitottságot sugározva. A vitális színek utalnak arra, hogy a vezeték nélküli érzékelőhálózatok ma már az élet legkülönfélébb területein alkalmazhatók. A vállalat vezetői és dolgozói nyitottak minden felhasználási terület megismerésére, hogy a lehető legjobb megoldások szülessenek a megrendelők számára.

A logó részeként megalkottunk egy szimbólumot, amelyben a vezeték nélküli jeleket ötvöztük egy mindent figyelő szemmel. A Sys-Control által fejlesztett vezeték nélküli monitorozó rendszerek segítségével az ipar számos területén felügyelhetők különféle termelési folyamatok, mellyel a termelés hatékonysága növelhető és veszély esetén az időben történő beavatkozással jelentős költségek takaríthatók meg. A szimbólumba rejtett figyelő szem ezt a felügyeletet képviseli.

A logótervezés során kialakult irányvonal mentén megalkottuk a vállalat teljes arculatát. Erről beszéljenek inkább a következő képek 🙂