Unicomp cégesített ajándékok

Cégesített ajándékok

 

Bodza szörp – Hűsítő nyári élmények

Az Unicomp tevékenységének központjában mindig az ember áll, ezért nem volt kérdés sosem, hogy a partnereik igényeinek maximális kiszolgálásán túl apróbb figyelmességekkel ápolják és értékeljék üzleti kapcsolataikat. Az Unicomp életében nemcsak az informatika lehet emberi, valódi emberi gesztusokkal, figyelemmel és odaadással fordulnak partnereik felé is. Mindezt teszik úgy, hogy közben maguk is örömüket lelik benne és egy-egy projekt erejéig dolgozóik még jobban összekovácsolódnak.

Egy kellemes együtt töltött délután eredménye az a finom bodzaszörp, amely csinos kis palackokba kerülve, szépen felöltöztetve jut el kiemelt partnereikhez és a céges családi napon a dolgozók családjához. Pici adalék a fogyasztóknak, hogy a címke hátulján lévő QR kód leolvasásával bepillantást nyerhetnek a szörpkészítés kulisszatitkaiba. Valóban benne van az emberi összefogás.

portfolio__page_05

 

Karácsonyi meglepetések – L’együnk együtt!

2015 karácsonya előtt nemcsak a szilvát „főzték ki”az Unicomp dolgozói, hanem egy igazi slow tevékenység keretében megvitatták legkedvesebb receptjeiket, amelyből szakácskönyvet készítettünk az ételhez tartozó élményeik megosztásával.

Az ajánlott ételek elkészítéséhez segítségül egyik beszállító partnerük által forgalmazott, csúcsminőségű Kyocera kerámia kését választottunk, amellyel kiemelt partnereiket lepték meg a szakácskönyv mellé.

Természetesen mindvégig figyeltünk arra, hogy ajándékaik szellemiségükben és megjelenésükben maximális összhangban legyenek a vállalat értékeivel.

portfolio__page_06

portfolio__page_07