Unicomp kreatív tervezések

Unicomp – kreatív tervezések

Az Unicomp egy dinamikus szervezet, ennek megfelelően az arculati szabályokkal is az a szándékunk, hogy szabaddá tegyük a kommunikációt, így lehetőség nyílik a központi megjelenést a különböző üzletágakhoz igazítani. Szolgáltatásaikkal különböző célcsoportot kívánnak elérni, elengedhetetlen, hogy a megjelenést, a reklámüzenetek stílusát, nyelvezetét ehhez igazítsuk.

Álláshirdetéseiket, gyakornoki programjuk plakátjait az arculattal összhangban frappáns kreatívokkal és ötletes szlogenekkel készítettük el, mellyel azt kívánjuk kifejezni, hogy a vállalat dolgozói egy inspiráló, innovatív környezetben, összetartó és egymásra odafigyelő csapatban kamatoztathatják tudásukat.

portfolio__page_08

Nyomtatási üzletáguk kiemelt figyelmet kap, ugyanis fő tevékenységeik közül a célcsoport változatossága miatt speciális kommunikációt igényel. A nyomtatás-szolgáltatásban kiélezett verseny van a piacon, így a kis- és középvállalati ügyfelek figyelmének felkeltésére változatos, kreatív, gyakran meghökkentő és humoros üzenetek alkalmazására van szükség.

Google AdWords bannerek:

portfolio__page_09

Hőpapír tekercs szórólap POS terminállal rendelkező üzleteknek:

Print